Bel ons: 0321 331 138

Unieke vergaderlocatie?

Soms heb je een unieke vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Of je zoekt een vergaderlocatie om klanten te bedanken of een nieuw product te lanceren. Het liefst doe je dit alles op een inspirerende en unieke vergaderlocatie. Een unieke vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft en met voldoende parkeerruimte. Dan is Dorhout Mees de locatie voor jou. Centraal gelegen – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

 

Unieke vergaderlocatie!

 

Wat de reden van de bijeenkomst ook mag zijn, wij helpen je graag. Een relatiedag, managementvergadering, een productpresentatie of personeelstraining… het kan allemaal bij Dorhout Mees. Een kleine of grote groep, ons congrescentrum is op iedere groepsgrootte voorbereid. Door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem, zijn de zalen in onze vergadercentrum naar wens in grootte te variëren.

 

Natuurlijk kan een bijeenkomst gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals kleiduivenschieten, golfen of een middag op ons adventureterrein. In ons restaurant verwent ons team je met diverse lekkernijen. Wilt u voor- of na de tijd overnachten? In ons 3-sterrenhotel zul je je direct thuisvoelen! Dit alles in een bosrijke omgeving.

 

Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct thuis voelt op onze vergaderlocatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

 

Lees meer over: kleiduivenschietenhotelvergaderlocatie

 

offerte aanvragen!