Bel ons: 0321 331 138

Goedkoop bedrijfsuitje organiseren!

 

Een goedkoop bedrijfsuitje organiseren kan een hele uitdaging zijn. Je wil op de kosten letten maar toch ook met een idee voor de dag komen dat iedereen kan waarderen. Bij Dorhout Mees hebben we veel mogelijkheden en kunnen ook makkelijk combineren met verschillende activiteiten, omdat we van meerdere markten thuis zijn.

 

Zou kan je bijvoorbeeld een combinatie maken tussen een golfclinic en kleiduivenschieten. Een goedkoop bedrijfsuitje, hoeft nog niet een saai bedrijfsuitje te zijn! Wij bieden daarom bedrijfsuitjes aan voor elk budget. Vraag naar de mogelijkheden want onze mensen helpen je graag verder en denken graag met je mee. Neem dan contact met ons op want wij denken graag met je mee. 

 

Goedkoop bedrijfsuitje organiseren? 

 

Of het nou gaat om een dagvullend programma of een feestavond, wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk programma. Kom gerust langs om eens rond te kijken op het terrein en zelf alvast wat ervaring op te doen met de verschillende mogelijkheden. Al moet je misschien op de kosten letten, een prijsbewust bedrijfsuitje kan!

 

Bij een bezoek kan je ook eens met onze begeleiders praten van de bedrijfsuitjes. Zij zijn natuurlijk de beste mensen om eens mee te praten over de wensen van jullie organisatie, zodat we zeker weten dat we er voor iedereen een leuke dag van kunnen maken. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug!

 

Offerte aanvragen!

 

 

 

 

 

Meer lezen over golfclinicsquad rijdenkleiduivenschieten