Bel ons: 0321 331 138

Golfen in Harderwijk

 

Golfbaan Dorhout Mees ligt op 10 minuten van het centrum van Harderwijk. Nabij het Harderbos en het Veluwemeer, bevindt je je op één van de mooiste plaatsen van Nederland. Golfen bij Dorhout Mees betekent een dagje even helemaal weg van alles. De golfbaan ligt verstopt tussen spectaculaire doorkijkjes en unieke vergezichten over indrukwekkende waterpartijen. De gevarieerde bebossing, verrassende greens en de strategische geplaatste hindernissen maken de banen van Dorhout Mees tot een favoriet parcours voor alle golfliefhebbers.

 

Dorhout Mees beschikt over diverse typen golfbanen.  Wij hebben maar liefst 54 holes voor verschillende spelniveaus. Een 36 holes NGF A-status lussencourse: de links course: wit en blauw en de parkbaan: rood en oranje. Ook hebben wij twee 9 holes Par 3 recreatiebanen waar je terecht kunt zonder GVB.

 

Klik hier voor onze greenfee tarieven en beschikbaarheid.

 

 

Golfen in Harderwijk

Wil je graag een middagje golfen in Harderwijk of ben je op zoek naar een uitgebreider arrangement? Het kan allemaal bij golfbaan Dorhout Mees. Op ons complex zijn twee restaurants en een hotel met 42 kamers te vinden. Wij hebben vast een aantal suggesties gedaan. Klik hier voor onze golfarrangementen.

 

Heb je iets anders in gedachten? Neem gerust eens contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een golfdag.

 

Reseveer nu!