Bel ons: 0321 331 138

Golfdag voor bedrijven

Er zijn vanuit zakelijk oogpunt gezien verschillende redenen om een golfdag te organiseren. Je wilt jouw klanten bedanken voor de goede samenwerking, jouw personeel bedanken voor de inzet of gewoon een leuke dag beleven... dat kan natuurlijk ook.

 

Wat de reden ook mag zijn, Wij helpen je graag bij de invulling van de golfdag. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen variërend in groepsgrootte en voor verschillende doeleinden. Als je het wenst, ontzorgen wij je direct aan het begin van de organisatie.

 

Een compleet verzorgde golfdag

Combineer een middag golfen met een vergadering in één van onze zalen, barbecue of uitgeserveerd diner. Dat jouw gasten misschien geen golfvaardigheidsbewijs hebben is geen probleem. Onze golfprofessionals brengen de deelnemers met plezier de fijne kneepjes van de golfsport bij tijdens een golfclinic. Om een beeld te geven van hoe een golfdag er uit kan zien, hebben wij vast twee voorbeeldarrangementen gemaakt:

Golfclinic

Golfwedstrijd

 

Wilt u liever andere activiteiten doen?

Het complex van Dorhout Mees herbergt ook schietbanen en een compleet adventure terrein. Dit alles is gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo doet iedereen iets wat ze leuk vinden, en gaat iedereen tevreden naar huis.

Heb je vragen of wil je eens de mogelijkheden bespreken? Bel ons eens: 0321-331138 of vul het contactformulier in. Dan zorgen wij dat je binnen 24 uur een programma op papier hebt.

 

Offerte aanvragen