Bel ons: 0321 331 138

Teambuilding

 

Teambuilding is cruciaal voor het succes van iedere organisatie. Toch zijn teambuilding  activiteiten niet altijd eenvoudig te verzinnen. Op ons centraal gelegen terrein worden verschillende activiteiten aangeboden, die speciaal zijn ontwikkeld om het wij-gevoel te versterken.

 

 

Denk aan teambuilding opdrachten die in teamverband opgelost moeten worden zoals het bouwen van een touwbrug of het verplaatsen van een voertuig van A naar B. Zijn jullie wat competitiever ingesteld? Dan kunnen wij ook verschillende wedstrijdjes voor jullie organiseren. Ook dit zal bijdragen aan de teamgeest!

 

Teambuilding activiteiten? 

Natuurlijk kun je de teambuilding activiteiten ook combineren met een bijeenkomst met een inspirerende spreker of opdrachten. Ons congrescentrum sluit naadloos aan bij jouw wensen. Ook het eten en drinken verzorgen wij graag voor je: lunch, borrel en diner… Wij horen graag waarnaar je op zoek bent. Zelfs een meerdaagse heisessie kan bij ons plaatsvinden, je zult je in ons 3-sterren hotel direct thuis voelen. Kom gerust eens langs, wij geven je graag een rondleiding over ons terrein. Je zult je direct thuis voelen op onze unieke locatie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

Offerte aanvragen