Bel ons: 0321 331 138

Inspirerende vergaderlocatie?

 

Soms heb je een inspirerende vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Of je zoekt een locatie om klanten te bedanken of een nieuw product te lanceren. Het liefst doe je dit alles op een inspirerende vergaderlocatie. Een inspirerende vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft en met voldoende parkeerruimte. Dan is Dorhout Mees de locatie voor jou. Centraal gelegen – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

 

Inspirerende vergaderlocatie! 

 

Wat de reden van de bijeenkomst ook mag zijn, wij helpen je graag. Een relatiedag, managementvergadering, een productpresentatie of personeelstraining… het kan allemaal bij Dorhout Mees. Een kleine of grote groep, ons congrescentrum is op iedere groepsgrootte toegerust. Door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem, zijn de zalen in onze inspirerende vergaderlocatie naar wens in grootte te variëren.

 

Natuurlijk kan een bijeenkomst gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals kleiduivenschieten, golfen of een middag op ons adventureterrein. In ons restaurant verwent ons team je met diverse lekkernijen. Wil je voor- of na de tijd overnachten? In ons 3-sterrenhotel zul je je direct thuisvoelen!

 

Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct thuis voelt op onze locatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

 

Lees meer over: kleiduivenschietenhotelvergaderlocatie

 

Offerte aanvragen!