Bel ons: 0321 331 138

Nationale Open Golfdag

Op zaterdag 21- en zondag 22 april vinden de Nationale Open Golfdagen weer plaats. Meer dan 100 golfbanen in Nederland openen dan hun deuren voor (potentiële) liefhebbers van de golfsport.

 

Zaterdag 21 april organiseert Dorhout Mees haar Open Golfdag.  Tijdens de Open Golfdag kunnen mensen met - en zonder golfvaardigheidsbewijs - genieten van golf.

 

Leuk voor iedereen!

Op de Open Golfdag zijn er diverse leuke acties, wedstrijden en evenementen voor deelnemers van alle niveaus en leeftijden. U wordt feestelijk ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna kunt u deelnemen aan de verschillende onderdelen. Bij terugkomst kunt u nog even afkoelen onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Beginners

Ieder uur wordt er voor de beginners een golfclinic georganiseerd waar de basisvaardigheden van het golfen worden bijgebracht. Vervolgens kunnen de deelnemers gratis spelen in onze pitch en putt baan!

 

Gevorderden

Leden van Dorhout Mees mogen tijdens de Open Golfdag een introducé meenemen voor het tarief van € 16,00 over 18 holes. Registratie - leden betalen net als hun introducé € 24,00 voor 18 holes.*

 

Niet leden mogen de 18 holes spelen voor het speciale tarief van slechts € 29,00! Ook is er de hele dag een clubfitter aanwezig om al uw vragen over materiaal te beantwoorden.

*Maximaal 1 introducé per (registratie) lid.

 

Kinderen

Speciaal voor de jongste onder ons wordt een ‘Kids Fun Factory’ georganiseerd waar ze zich de hele dag kunnen vermaken.

 

Winnen

De gehele dag worden er diverse wedstrijdjes georganiseerd zoals putt wedstrijdjes en diverse hindernis parcours. Hier zijn verschillende, leuke prijzen te winnen!

 

Waar:              Golfclub Dorhout Mees

Wanneer:         Zaterdag 21 april
Tijd:                 10:00 - 17:00