Bel ons: 0321 331 138

Flevo Funfields

 

Op zaterdag 16 april organiseren wij voor de tweede keer  samen met verschillende recreatiebedrijven uit Dronten het Flevo Funfields evenement. Dit jaar staat alles in het teken van (leren) golfen, fun, muziek en lekker eten.

 

Kom gratis kennismaken met de golfsport! Je kunt vanaf 10:00 uur onder begeleiding van echte golfprofessionals kennis maken met de golfsport, de golfbaan en natuurlijk de golfclub. Ontdek hoe hip deze sport eigenlijk is. Toegankelijk voor iedereen van 8 tot 80 jaar!

 

Golf till you drop! Trotseer 45 holes voor €14,50

Kun je al golfen? Knip de voucher uit,  kom spelen voor  slechts €14,50! Onbeperkt golfen en keuze uit 54 verschillende holes! Start vanaf 12:30. Bepaal van te voren hoeveel holes je gaat spelen. 

 

Eat all you can eat!  BBQ buffet  €19,50

Vanaf 17:00 uur steken wij de BBQ aan en kun je genieten van heerlijke hamburgers, barbequeworsten, Kip piri-piri,  spareribs en speklappen. Uiteraard is ons buffet compleet gevuld met diverse salades, sauzen, stokbrood en vers fruit!

 

Live Muziek! 

Je begint en eindigt de dag met een swing! Als klap op de vuurpijl is er vanaf 17:00 uur live muziek, als je nog niet genoeg bent ‘uitgeput’, kunnen de voeten van de dansvloer. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt! Check daarvoor onze website. www.dorhoutmeesgolf.nl of www.flevofunfields.nl voor meer informatie over het event.