Bel ons: 0321 331 138

Organiseer een uniek bedrijfsuitje

tips voor een geslaagde dag!

Een bedrijfsuitje organiseren is leuk maar niet altijd gemakkelijk. Waar ga je heen en wat ga je doen? Dan moet iedereen het ook nog eens leuk vinden. Dorhout Mees is de oplossing! Wij verzorgen al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende en originele bedrijfsuitjes.

 

Dorhout Mees biedt een breed scala aan activiteiten voor het bedrijfsuitje dat u wilt organiseren. Zo kun je denken aan golfen, verschillende schietactiviteiten zoals kleiduivenschieten en hebben wij een compleet uitgerust adventure terrein. Hier organiseren wij leuke activiteiten zoals quad rijdenabseilen van een hoge toren en diverse teambuilding activiteiten.

 

Kant en klaar bedrijfsuitje? 

Heeft u liever dat wij iets voor u samenstellen? Kies dan een van onze arrangementen samengesteld uit onze meest gekozen activiteiten. Maak een keuze uit:

bedrijfsuitje I

bedrijfsuitje II

 

Reserveer een van de bovenstaande programma's en u heeft met weinig inspanning een onvergetelijke dag. 

 

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje organiseren

Wij kunnen ook verschillende programma’s tegelijk aanbieden zodat de deelnemers van te voren kunnen kiezen wat zij willen doen. Zo doet iedereen iets wat ze leuk vinden! Een middagprogramma bestaande uit activiteiten, een compleet verzorgde dag met lunch, borrel en diner of zelfs een bedrijfsuitje met hotelovernachting. Wij helpen jullie bedrijfsuitje tot een succes worden. De ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.

 

Bedrijfsuitje organiseren?

Heb je een beperkt budget of mag het ‘over the top’? Wij helpen je graag met het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Kom gerust eens langs, wij geven je graag een rondleiding over ons terrein. Je zult je direct thuis voelen op onze unieke locatie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je zo snel mogelijk terug. 

 

Offerte aanvragen!