Bel ons: 0321 331 138

Personeelsfeest

 

Een personeelsfeest organiseren is natuurlijk hartstikke leuk. Wel moet er tijdens het personeelsfeest voor iedereen iets leuks te doen zijn. Dorhout Mees heeft voor jou de oplossing! Gelegen in het hart van Nederland – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende en originele personeelsfeesten.

 

Dorhout Mees biedt een breed scala aan activiteiten. Onder andere kleiduivenschieten, golfen en teambuilding  en adventure activiteiten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Het leuke van Dorhout Mees is dat wij meerdere actieve programma’s tegelijk aan kunnen bieden. Hierdoor wordt het personeelsfeest voor iedereen leuk!

 

Activiteiten personeelsfeest

Je kunt bij Dorhout Mees ruim 40 verschillende activiteiten reserveren. Klik op onderstaande links voor een overzicht.

Klik hier voor een overzicht van alle schietactiviteiten

Klik hier voor een overzicht van alle teambuilding en adventure activiteiten

Klik hier voor een overzicht van alle golfactiviteiten

 

Een middagprogramma bestaande uit activiteiten, een compleet verzorgde dag met lunch, borrel en diner of zelfs een feestavond met overnachting. Wij helpen jullie personeelsfeest tot een succes worden. De ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’. Om een beeld te schetsen van de mogelijke programma's, hebben wij vast een aantal suggesties gedaan.

 

Klik hier voor een overzicht van onze arrangementen.

 

Had je toch iets anders in gedachten? Ook dat is geen punt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op maat.

 

Personeelsfeest organiseren? 

Wat de reden voor het personeelsfeest ook mag zijn, wij helpen je graag. Een jubileum, afscheid van gewaardeerde collega of gewoon voor de gezelligheid… Voor iedere gelegenheid bieden wij leuke programma’s. Heb je een beperkt budget of mag het ‘over the top’? Wij helpen je graag met het samenstellen van het programma. Kom gerust eens langs, wij geven je graag een rondleiding over ons terrein. Je zult je direct thuis voelen op onze unieke locatie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je zo snel mogelijk terug. 

 

Offerte aanvragen!