Bel ons: 0321 331 138

Personeelsuitje

 

Het organiseren van een personeelsuitje is leuk maar niet altijd gemakkelijk. Wat ga je doen? Waar ga je heen? Ook moet iedereen het personeelsuitje leuk vinden. Dorhout Mees is de oplossing! Gelegen in het hart van Nederland – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende en originele personeelsuitjes.

 

Dorhout Mees biedt veel verschillende activiteiten voor personeelsuitjes. Zo kun je denken aan kleiduivenschieten, golfen en hebben wij een groot adventure terrein. Hier organiseren wij activiteiten zoals quad rijden, abseilen van een hoge toren en diverse teambuilding activiteiten. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij meerdere actieve programma’s tegelijk aan kunnen bieden, waar de deelnemers van te voren een keuze uit kunnen maken. Zo wordt het personeelsuitje leuk voor iedereen!

 

Activiteiten personeelsuitje

Klik hier voor een overzicht van alle schietactiviteiten

Klik hier voor een overzicht van alle teambuilding en adventure activiteiten

Klik hier voor een overzicht van alle golfactiviteiten

 

Een middagprogramma bestaande uit activiteiten, een compleet verzorgde dag met lunch, borrel en diner of zelfs een personeelsuitje met overnachting in ons hotel... Wij maken jullie personeelsuitje tot een succes! Een ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’. Om een beeld te schetsen van de mogelijke programma's, hebben wij vast een aantal suggesties gedaan.

 

Klik hier voor een overzicht van onze arrangementen.

 

Had je toch iets anders in gedachten? Ook dat is geen punt. Wij maken met plezier een offerte op maat.

 

Personeelsuitje organiseren? 

Heb je een beperkt budget of mag het ‘over the top’? Wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk programma voor jullie personeelsuitje. Kom gerust eens langs, wij geven je graag een rondleiding over ons terrein. Je zult je direct thuis voelen op onze unieke locatie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

 

Offerte aanvragen!