Bel ons: 0321 331 138

Teambuilding activiteiten

 

Een programma samenstellen met teambuilding activiteiten die het wij-gevoel versterken, kan een hele opgave zijn.  Vooral teambuilding activiteiten verzinnen die zorgen voor een positief resultaat, blijkt vaak lastig. Dorhout Mees heeft hiervoor de oplossing!

 

Op ons adventure terrein organiseren wij verschillende teambuilding activiteiten die positief bijdragen aan de team spirit. Wat dacht je van birma bridge bouwen of special task? Misschien een leuke schietcompetitie na een doeltreffende bijeenkomst? Wij hebben de expertise in huis. Je kunt dit alles natuurlijk combineren met een vergadering of diner. Wil je een meerdaagse bijeenkomt organiseren? Ook dit kan bij Dorhout Mees! Ons terrein heeft zelfs een 3-sterren hotel!

 

Overzicht teambuilding activiteiten

Wij bieden verschillende teambuidling activiteiten aan die uw boodschap helpen versterken. Samenwerken, interne communicatie of het versterken van de competitieve geest van uw sales team... Voor iedere doelstelling hebben wij bijpassende activiteiten. Hieronder vind je vast een overzicht van een aantal activiteiten.

 

Competitie

Kleiduivenschieten

Lange en korte baanschieten

Pijl en boogschieten

Archery

Voetbalgolf

Golfclinics

 

Samenwerken / interne communicatie / rolduiding

Challenge parcours

Birma bridge bouwen

Vlot bouwen

Special task

Teamwork hindernisbaan

Orientatie

Robinson

Powerplay

 

Teambuilding activiteiten? 

Of het nou gaat om teambuilding activiteiten inclusief bijeenkomst of meerdaags programma, wij helpen je graag met het samenstellen van een doeltreffend programma. Kom gerust langs om onze locatie te bekijken, dan zie je direct wat wij bedoelen met team spirit. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug!

 

Offerte aanvragen!

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over vergaderenhotelovernachtingen, teambuilding activiteiten