Bijzondere vergaderlocatie

Soms heb je een bijzondere vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Of je zoekt een locatie om klanten te bedanken of een nieuw product te lanceren. Het liefst doe je dit alles op een bijzondere vergaderlocatie. Een bijzondere  vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft en met voldoende parkeerruimte. Dan is Dorhout Mees de vergaderlocatie voor jou. Centraal gelegen – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Bijzondere vergaderlocatie?

Wat de reden van de bijeenkomst ook mag zijn, wij helpen je graag. Een relatiedag, managementvergadering, een productpresentatie of personeelstraining… het kan allemaal bij Dorhout Mees. Een kleine of grote groep, ons congrescentrum is op iedere groepsgrootte voorbereid. Door een uniek geluidsisolerende schuifwandensysteem, zijn de zalen in onze bijzondere vergaderlocatie naar wens in grootte te variëren.

Overzicht vergaderzalen

Grutto

Kievit

Gans

Zwaan

Bies

Riet

Vergaderarrangementen

Natuurlijk kan een bijeenkomst gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals kleiduivenschieten, golfen of een middag op ons adventureterrein. In ons restaurant verwent ons team je met diverse lekkernijen. Wil je voor- of na de tijd overnachten? In ons 3-sterrenhotel zul je je direct thuisvoelen!

Wij hebben alvast een aantal suggesties gedaan voor een compleet arrangement:

8-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Vergaderen & Schieten arrangement

Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct thuis voelt op onze locatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Snel naar boven