Sjors’s vlogs

Bekijk alle vlogs van Sjors

💥SNEAK PEAK💥

“LANG LEVE DE KONING”

Koningsdag was dit jaar net even iets anders dan normaal. Maar dat mocht bij Dorhout mees de pret niet drukken. Op ons nieuwe evenemententerrein maakt Sjors er een echt Koningsfeestje van.

⚡NIEUWS! ⚡

“COCKTAIL TIME!”


In de Corona tijd zitten we allemaal thuis. Gelukkig heeft Sjors nog wel een paar goede tips om je quarantaine door te komen, en hij heeft de knapste barman van Dorhout mees gevraagd om hem daarbij te helpen.


💚🏌️‍♀️ WIJ GAAN WEER BEGINNEN🏌️‍♂️ 💚

“ANDY ONTWAAKT”

Na 2 maanden stil liggen mag de Golfbaan eindelijk weer open. Sjors ontvangt het heugelijk nieuws en besluit dat het tijd word om de beste golfer van Flevoland uit zijn quarantaine slaapje te halen. Andy mag weer golf les gaan geven.

❤💥HOTEL DORHOUT MEES GEOPEND💥❤

“IS DAAR IEMAND?”


Het hotel gaat weer open en Sjors is de eerste die mag inchecken. Moet hij wel eerst nog even het hotel “activeren”


💥🙏 HET RESTAURANT IS GEOPEND 🙏💥

“MASTER CHEF 2.0”

Ons restaurant gaat eindelijk weer open. En om dit te vieren besloot Sjors een heerlijk gerecht klaar te maken. Helaas was onze kok het daar niet zo mee eens en liet Sjors zien hoe het wel moet.

💥🤵 HÉT VRIJGEZELLENFEEST 🤵💥

“HÉT VRIJGEZELLENFEEST”

Dorhout Mees is niet alleen de ideale locatie voor je familiefeest, een vergadering of bedrijfsuitje maar ook voor hét ultieme vrijgezellenfeest. Sjors laat zien hoe zijn vrijgezellenfeest eruit ziet bij Dorhout Mees.

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sjors

Abonneer ook op ons youtube kanaal.

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten
Snel naar boven