Buiten vergaderen

Behoefte aan een unieke locatie om te vergaderen? Plan nu uw brainstorm, vergadering of training in de buitenlucht. Wij hebben op ons vernieuwde evenementen terrein een prachtige stretch tent gerealiseerd om heerlijk in de buitenlucht te kunnen vergaderen met uw gezelschap! De opstelling is uiteraard helemaal aan te passen aan de hand van uw wensen, waarbij wij rekening houden met de maatregelen rondom het corona virus, wij zorgen dat er voldoende ruimte is en de 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Tevens zijn er extra hygiëne middelen aanwezig om de handen te desinfecteren. Ook is het mogelijk om naast deze mooie plek op een andere locatie op ons terrein door middel van hybride mogelijkheden te vergaderen, op veilige afstand, coronaproof.

Impressie hybride evenement

Binnen vergaderen Corona proof

Onze vergaderruimtes in het restaurant en het hotel hebben wij volledig aangepast aan de hand van de corona maatregelen en zijn 1,5 meter proof. In ons hotel hebben wij 2 geheel vernieuwde vergaderruimtes gerealiseerd.

Bij onze koffiecorners zijn middelen aanwezig zodat deelnemers zelf voor elk gebruik het apparaat schoon kunnen maken. Ook bij koffie- en theebuffetten zorgen wij voor extra middelen om alles schoon te maken. Dorhout Mees zorgt daarnaast voor extra schoonmaak rondes op de openbare plekken.

Lunch is mogelijk voor een klein gezelschap van onze a la carte kaart of wij kunnen een heerlijk lunchpakket voor u aanbieden, welke u kunt nuttigen op ons terras of in het restaurant.

Uw vergaderruimte wordt in elke pauze extra schoongemaakt u kunt hierbij denken aan de tafels, stoelleuningen, deuren en de gebruikte audio visuele middelen.

Bij kleinere bijeenkomsten vragen wij de gasten vriendelijk individueel met elkaar af te stemmen hoe zij de zaal gaan verlaten.

** Extra mogelijkheid is om een Dorhout Mees Safety instructie film/PowerPoint te gaan maken en dit af te spelen voor elke bijeenkomst  van start gaat met onze algemene hygiëne- en gedrags regels om dit goed te benadrukken.

Een voorbeeld van een verantwoordelijk kleinschalig evenement

08.30 uur – U en uw gasten worden hartelijk ontvangen buiten op uw eigen evenementen locatie
met een heerlijk kop koffie of thee naar keuze

09.00 uur – Aanvang vergadering in de buitenlucht
Op onze fantastische locatie midden in het groen is vergaderen mogelijk in uw eigen pagode tent heerlijk in de buitenlucht

12.30 uur – Lunch to go
Wij zorgen voor een geheel verzorgde lunch to go in picknick vorm of in de variant van
een lunchpakket, de invulling maken wij op basis van uw wensen!
Geniet van een heerlijke wandeling in de Polder over ons uniek gelegen terrein.

14.00 uur – Vervolg vergadering in de buitenlucht

17.00 uur – Heerlijk diner op uw evenementen locatie. U krijgt een privé kok die het diner
voor u bereid wij bespreken graag vooraf met u uw wensen om het diner helemaal op
maat te maken.

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michelle

Ik help u graag met het samenstellen van uw evenement!

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten

Snel naar boven