Uw verantwoorde evenement, op afstand

Buiten vergaderen

Behoefte aan een unieke locatie om te vergaderen? Plan nu uw brainstorm, vergadering of training in de buitenlucht. Wij hebben op ons vernieuwde evenementen terrein een prachtige stretch tent gerealiseerd om heerlijk in de buitenlucht te kunnen vergaderen met uw gezelschap! De opstelling is uiteraard helemaal aan te passen naar uw wensen, waarbij wij ons houden aan de maatregelen omtrent het corona virus, wij zorgen dat alle gasten 1,5 meter van elkaar vandaan kunnen vergaderen. Tevens zijn er extra hygiëne middelen aanwezig om de handen te desinfecteren.

Binnen vergaderen Corona proof

Onze vergaderruimtes in het restaurant en het hotel hebben wij helemaal aangepast aan de nieuwe maatregelen en zijn 1,5 meter proof. In ons hotel hebben wij 2 geheel vernieuwde vergaderruimtes gerealiseerd.

Bij onze koffiecorners zijn middelen aanwezig zodat deelnemers zelf voor elk gebruik het apparaat schoon kunnen maken. Ook bij koffie- en theebuffetten zorgen wij voor middelen om alles schoon te maken. Dorhout Mees zorgt voor extra schoonmaak rondes op de openbare plekken.

Lunch is mogelijk voor een klein gezelschap van onze a la carte kaart of wij kunnen een heerlijk lunchpakket voor u aanbieden, die u kunt nuttigen op ons terras of in het restaurant.

Uw vergaderruimte wordt in elke pauze extra schoongemaakt u kunt hierbij denken aan de tafels, stoelleuningen, deuren en de gebruikte audio visuele middelen.

Bij kleinere bijeenkomsten vragen wij de gasten vriendelijk individueel met elkaar af te stemmen hoe zij de zaal gaan verlaten.

** Extra mogelijkheid is om een Dorhout Mees Safety instructie film/PowerPoint te gaan maken en dit af te spelen voor elke bijeenkomst  van start gaat met onze algemene hygiëne- en gedrags regels om dit goed te benadrukken.

Mogelijkheden voor de lunch, de borrel en het diner

Voor de lunch hebben wij diverse mogelijkheden uitgewerkt! Er zijn 3 verschillende pakketten samen gesteld voor een lunchpakket gaat u voor de boeren, polder of Flevolandse variant? De mogelijkheden en invulling hebben wij helemaal voor u uitgewerkt. Bij mooi weer kunt u heerlijk op ons terras plaats nemen aan de tafels die klaar staan, is het minder weer? Wij zorgen dat u in ons restaurant kunt plaats nemen met uw geheel verzorgde lunchpakket en dat u niets ontbreekt.

Zin in een a la carte lunch? Kies van onze aangepaste menu kaart het gerecht dat u wenst en onze koks gaan meteen voor u aan slag! Kunt u niet kiezen van onze kaart? Bestel dan ons 12-uurtje wij serveren dan een sneetje brood met een kroket, een sneetje brood met een uitsmijter en daarbij een bolletje huzarensalade.

De dag nog doornemen met elkaar voordat iedereen huiswaarts gaat? Ga lekker borrelen op ons terras of in het restaurant. Het is mogelijk om een geheel verzorgde borrel te reserveren inclusief drankjes op basis van het Hollandse Assortiment met daarbij een bittergarnituur. Het is ook een mogelijkheid om de drankjes te berekenen op basis van nacalculatie en los een bittergarnituur hierbij te reserveren.

Ter afsluiting van uw vergadering en wellicht actieve middag de dag nog even afsluiten met elkaar? Geniet van onze uitgebreide barbecue! Wij serveren per tafel de koude garnituren op tafel, zodat de gasten hiervan kunnen pakken zij wensen. Per tafel wordt u uitgenodigd om langs onze barbecue te lopen en het vlees te kiezen wat u wenst, vanzelfsprekend kunt u zo vaak langs lopen als u wenst!
Mocht een barbecue niet wenselijk zijn, wij kunnen ook een 3-gangen keuze menu voor u en uw gasten serveren.

Wenst u de dag nog af te sluiten met een eenvoudige maaltijd? Dan kunt u ook een keuze maken uit een van onze plategerechten. De gasten gaan dan met een verzadigd gevoel naar huis, wij zorgen dat zij niets te kort komen tijdens het verblijf bij Dorhout Mees!

Activiteiten op onze schietbaan Corona proof

Opzoek naar een leuke activiteit om te doen met uw collega’s, familie of vrienden? Wij hebben verschillende mogelijkheden die u kunt reserveren! U kunt denken aan onze schietbaan waar het mogelijk is om kleiduiven uit de lucht te schieten! Wenst u targets te halen, doelen te treffen of te willen winnen dan is kogel schieten op onze 50- of 100 meter baan hier uitermate voor geschikt om deze boodschap over te brengen.  Onze instructeurs begeleiden u vanaf het begin tot het einde.

Adventure en teambuilding activiteiten Corona proof

Wij kunnen verschillende activiteiten activiteiten aanbieden die voor u en uw gezelschap helemaal veilig zijn om te reserveren, wij zorgen voor de aangepaste maatregelen en de 1,5 meter afstand bij deze onderdelen. Toe aan meer snelheid? Reserveer nu het quad rijden bij onze locatie en krijg de quad volledig onder controle op ons parcours waar veiligheid voorop staat.

Al uw energie eruit trappen is mogelijk op ons voetbalgolf terrein. Wij hebben verschillende hindernissen uitgezet op onze voetbalgolf terrein. De deelnemer met het minste aantal schoten over alle holes verdeeld is de winnaar!

Een leuke teambuildingactiviteit in groepjes van 3-4 personen is onze GPS Challenge, per groep wordt een team captain aangewezen die verantwoordelijk is voor het oplezen van de vragen vanaf de tablet die de gasten mee krijgen. Hier zijn algemene kennis vragen in verwerkt en kunnen de teams tegen elkaar strijden. Deze challenge is helemaal op uw bedrijf te maken, zelf kunt u hiervoor vragen aanleveren om de kennis van de medewerkers te testen! U kunt bijvoorbeeld denken aan leuke weetjes of ditjes datjes die medewerkers hebben beleefd tijdens de corona periode. Wilt u medewerkers vragen om een mening te geven over een bepaald vraagstuk, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden en na afloop kunnen wij u deze antwoorden toesturen.

Een onzichtbaar ‘doolhof’? Bij onze locatie is dat mogelijk! Wij hebben een spel The Dorhout Maze bedacht waar je als team de weg moet vinden in het onzichtbare doolhof. Iemand van uw gezelschap krijgt de route en de andere deelnemers staan op 1,5 meter afstand van elkaar aan de overkant. De eerste medewerker doet een stap naar voren dat is de goede richting op, de tweede stap wordt gezet naar rechts, de persoon die alleen staan drukt op de toeter, helaas opnieuw beginnen.. De volgende uit het team gaat de juiste route proberen te achterhalen.

Een voorbeeld van een verantwoordelijk kleinschalig evenement

08.30 uur – U en uw gasten worden hartelijk ontvangen buiten op uw eigen evenementen locatie
met een heerlijk kop koffie of thee naar keuze

09.00 uur – Aanvang vergadering in de buitenlucht
Op onze fantastische locatie midden in het groen is vergaderen mogelijk in uw eigen pagode tent heerlijk in de buitenlucht

12.30 uur – Lunch to go
Wij zorgen voor een geheel verzorgde lunch to go in picknick vorm of in de variant van
een lunchpakket, de invulling maken wij op basis van uw wensen!
Geniet van een heerlijke wandeling in de Polder over ons uniek gelegen terrein.

14.00 uur – Vervolg vergadering in de buitenlucht

17.00 uur – Heerlijk diner op uw evenementen locatie. U krijgt een privé kok die het diner
voor u bereid wij bespreken graag vooraf met u uw wensen om het diner helemaal op
maat te maken.

 

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michelle

Ik help u graag met het samenstellen van uw evenement!

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten

Snel naar boven