WBE competitie

 

De Promatic Huntsman: ‘Spectaculaire nieuwe machine bij Dorhout Mees’

Niets staat meer in de weg om prima voorbereid het komende jachtseizoen tegemoet te gaan. Met de aanschaf van de ‘Huntsman’promatic kleiduivenmachine heeft Dorhout Mees één van de nieuwste technische snufjes op kleiduiven gebied binnengehaald.

De machine kan ingesteld worden op snelheid, aantallen duiven (1-, 2- of per 3,  tegelijk of willekeurig)  en op een bereik van 45˚ links tot 45˚ rechts. De machine is computergestuurd en door middel van de ingeregelde snelheid worden de duiven in willekeurige aantallen vanuit wisselende hoeken de lucht ingeworpen.  Het is mogelijk om individueel, of in koppels tot 4 medeschutters tegelijk gebruik te maken van de Huntsman. Door met meerdere schutters naast elkaar te staan, en van te voren te bepalen wie welke hoek of duif voor zijn rekening neemt,is een juiste simulatie van verschillende jachtsituaties gewaarborgd.   De mogelijkheid om de Huntsman ook op onze hoge toren te plaatsen creëert tevens een mooie simulatie van zowel patrijzen- als fazantenjachten waarbij de kleiduiven variërend vanaf 9 meter tot wel 45 meter komen ‘aanvliegen’.

Dé ultieme machine voor gesimuleerd jachtschieten , ideaal voor 4 geweren tegelijk.

‘De toevoeging van de Huntsman aan het machinepark van Dorhout Mees maakt een rondje jachtparcours schieten extra spectaculair’, aldus Roel Ketelaar van Dorhout Mees.  Ideaal voor WBE’s, sportschutters, jagers en anderen.   Er is een gedeelte van de schietbaan ingericht speciaal om de jachtschutter te bedienen: ondermeer de Huntsman, maar ook  ruim 25 andere machines maken het mogelijk voor  de jager om het klein-wild schieten te beoefenen, diverse types high- en lowbirds maar ook langzame-  en snelle rabbits   maken de variatie en daarmee de jachtsimulatie helemaal compleet.

Vanwege de populariteit is het raadzaam om te reserveren voor het gebruik van de huntsman. Introductieprijs: €20,= per 40 duiven.

Nederlandse  Open WBE Competitie

Om op een speelse manier toch voorbereid aan de start van het jachtseizoen te verschijnen organiseert de schietbaan van Dorhout Mees de nationale WBE competitie.  Welke WBE mag zich in december Nederlands kampioen noemen?

Spelregels:

U schijft zich vanuit de WBE in als team met  4 personen. Elk team mag meerdere keren meedoen in dezelfde samenstelling.  Elke ronde gaat over 100 duiven en kost €50 per team (patronen zijn inbegrepen). Deelname is dagelijks mogelijk tot en met 28 februari 2018 mits gereserveerd.  Registratie van uitslagen en deelname wordt volledig verzorgd door de schietbaan van Dorhout Mees.  De top 3 krijgt een volledig verzorgde BBQ  aangeboden namens de schietbaan.  Het WBE team dat tot Nederlands kampioen wordt gekroond krijgt uiteraard een mooie wisselbeker aangeboden namens de schietbaan.  Alle WBE’S IN Nederland zullen via hun bestuur worden benaderd. De competitie is al gestart.  Wie daagt u uit?

 

Aanmelden!

 

 

Snel naar boven
The time is 10:35:57