Bel ons: 0321 331 138

Vergadering met overnachting

 

Soms heb je een vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Het liefst ga je naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie. Een vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft,  waar voldoende parkeerruimte is en waar je ook nog eens kunt overnachten. Dan is Dorhout Mees de locatie voor jou. 

 

Centraal gelegen – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

 

Vergadering met overnachting

Wat de reden van de bijeenkomst ook mag zijn, wij helpen je graag. Een relatiedag, managementvergadering, een productpresentatie of personeelstraining… het kan allemaal bij Dorhout Mees. Een kleine of grote groep, ons congrescentrum is op iedere groepsgrootte voorbereid. Door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem, zijn de zalen in ons congrescentrum naar wens in grootte te variëren.

 

Tijdens de overnachting in ons 3-sterrenhotel voel je je direct op je gemak! Natuurlijk kan een bijeenkomst gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals kleiduivenschietengolfen of een middag op ons adventureterrein. In ons restaurant verwent ons team je met diverse lekkernijen. 

 

Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct thuis voelt op onze locatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

 

Lees meer over: kleiduivenschietenhotelvergaderlocatie

 

offerte aanvragen!