Jachtopleiding

De cursus Jacht & Faunabeheer is de basisopleiding ter voorbereiding op het jachtexamen voor de jacht met een geweer. Het jachtdiploma is één van de drie vereisten voor de aanvraag van de jachtakte. De jachtakte heb je nodig voor de uitoefening van de jacht. De cursus vormt met aanvullende modules ook de voorbereiding op het theorie-examen voor de jacht met jachtvogels en het examen jacht met een eendenkooi.

De cursus Jacht & Faunabeheer wordt georganiseerd door de Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN). Dorhout Mees is de examenbaan voor de Jachtopleiding. Voor aanmelding en overige vragen over bijvoorbeeld aanmelding, de inhoud of de planning van de Jachtopleiding, verwijzen wij je door naar de website van de SJN.

Je kunt bij Dorhout Mees terecht voor het oefenen voor de hagel- en kogelopleiding. Wij zijn 6 dagen per week geopend voor het lopen van een jachtronde.  In de periode januari tot en met eind februari zijn onze schietbanen op maandag gesloten. Vanaf Maart kunt u 7 dagen terecht voor het oefenen voor het jachtexamen.

Let op! u moet van te voren uw oefenronde reserveren tot nader bericht.

Indien u wilt oefenen voor de Jachtopleiding, vergeet dan uw cursuspaspoort niet! 

 

Tarieven Jachtopleiding

  • Hagelopleiding: € 35,00 per oefenronde
  • Kogelopleiding: € 25,00 per oefenronde
  • 10-rittenkaart hagelopleiding: € 305,00
  • Combikaart (10x oefenronde hagel, 5x oefenronde kogel): € 450,00
  • 10-rittenkaart kogelopleiding:  215,00

 

Geslaagd voor de Jachtopleiding?

Kijk eens bij onze webshop of in de winkel op ons terrein voor al je benodigdheden

Snel naar boven