Uitgeserveerde diners

3-gangen keuzemenu

Voorgerecht: wildbouillon met verse tuinkruiden

Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met preisselbeerensaus, of varkenshaas met champignonsaus, of gebakken zalm met dillesaus

Nagerecht: proeverij van 3 desserts

Prijs: 31,-

Boek nu!

Luxe 3-gangen menu

Voorgerecht: carpaccio

Hoofdgerecht: ribeye geserveerd met pepersaus

Nagerecht: proeverij van 3 desserts

Prijs: 36,-

Boek nu!

4-gangen keuzemenu

Voorgerecht: polderproeverij van verschillende voorgerechten

Tussengerecht: wildbouillon met verse tuinkruiden

Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met wildsaus, of tournedos met pepersaus, of kabeljauw met witte wijnsaus

Nagerecht: proeverij van 3 desserts

Prijs: 42,5

Boek nu!

Luxe 4-gangenmenu

Voorgerecht: carpaccio

Tussengerecht: flute dubbelgetrokken wildbouillon met truffelroom

Hoofdgerecht: trio van wild, met 2 wildsauzen

Nagerecht: proeverij van 3 desserts

Prijs: 56,-

Boek nu!
Snel naar boven