Bel ons: 0321 331 138

Vergaderen

 

Soms wil je vergaderen op een externe locatie, even weg van de zaak. Misschien zoek je een locatie om klanten te bedanken of een nieuw product te lanceren. Het liefst doe je dit alles op een unieke en inspirerende vergaderlocatie. Een vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, ruime zalen heeft met daglicht en waar iedereen gratis kan parkeren.

 

Centraal gelegen – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

 

Vergaderen op een unieke locatie? 

 

Wat de reden van de bijeenkomst ook mag zijn, wij helpen je graag. Een relatiedag, managementvergadering, een productpresentatie of personeelstraining… het kan allemaal bij Dorhout Mees. Een kleine of grote groep, ons congrescentrum is op iedere groepsgrootte voorbereid. Door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem, zijn onze zalen naar wens in grootte te variëren.

 

Natuurlijk kan een bijeenkomst gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals kleiduivenschieten, golfen of een middag op ons adventureterrein. In ons restaurant verwent ons team je met diverse lekkernijen. Wil je voor- of na de tijd overnachten? In ons hotel zul je je direct thuisvoelen!

 

Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct welkom voelt op onze locatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

 

Offerte aanvragen