Bedrijfsfeest met activiteiten

Een bedrijfsfeest met activiteiten organiseren, kan een hele uitdaging zijn.  Het bedrijfsfeest met activiteiten moet ten slotte ook leuk zijn voor iedereen. Bij Dorhout Mees hebben we verschillende activiteiten die daar bij helpen.

In teamverband een probleem oplossen zonder daarbij plezier uit het oog te verliezen? Natuurlijk kan dat. Of volgen jullie liever een golfclinic of wil je kleiduivenschieten? Dat kan natuurlijk ook. Meerdere programma’s aanbieden behoort ook tot de mogelijkheden.

Activiteiten voor bedrijfsfeest

U kunt bij ruim 40 activiteiten voor uw bedrijfsfeest bij ons organiseren. Klik op onderstaande links voor een overzicht van de activiteiten.

Schiet activiteiten

Adventure en teambuilding activiteiten

Golf activiteiten

Hierbij kunnen wij wij ook nog eens de hele catering voor je verzorgen. Lunch, diner of onderbreking met een hartige snack? Dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Wij hebben alle elementen in huis voor een leuk bedrijfsfeest met activiteiten.

Bedrijfsfeest met activiteiten organiseren!

Of het nou gaat om een dagvullend programma, inclusief bijeenkomst of meerdaags programma, wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk bedrijfsfeest met activiteiten. Kom gerust langs om onze locatie te bekijken, dan zie je direct wat wij bedoelen met team spirit. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Snel naar boven