Bedrijfsfeest organiseren

Een gezellig bedrijfsfeest organiseren is niet gemakkelijk. Receptie, lunch of diner? Willen we activiteiten doen en welke? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op wilt. En dan moet iedereen het ook nog leuk vinden. Bij Dorhout Mees helpen wij je hier graag mee.

Onze locatie biedt een legio aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten.  Zo kun je bij ons kleiduivenschieten, golfen of verschillende avontuurlijke activiteiten op ons Adventure terrein doen. Het leuke is dat jullie van te voren meerdere programma’s kunnen samenstellen, waarna de deelnemers kunnen kiezen wel programma ze willen doen. Zo doet iedereen iets dat ze leuk vinden! Uiteraard verzorgen wij ook de hapjes en drankjes. Zo kunnen jullie plezier maken.

Bedrijfsfeest organiseren!

Of het nou gaat om een dagvullend programma of een feestavond, wij helpen je graag met het samenstellen van jullie bedrijfsfeest. Kom gerust langs om onze locatie te bekijken, wij geven je graag een rondleiding op onze locatie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Snel naar boven