Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is goed voor de sfeer en hartstikke leuk. Toch komen er vragen als: ‘hoe komt het programma er uit te zien?’ en ‘vindt iedereen dit bedrijfsfeest wel leuk?’  Hierbij kunnen wij je helpen. Gelegen in het hart van Nederland – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende en originele bedrijfsfeesten.

Dorhout Mees biedt een breed scala aan activiteiten. Onder andere kleiduivenschieten, golfen en teambuilding en adventure activiteiten behoren bij ons tot de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. Het leuke van Dorhout Mees is dat wij meerdere programma’s tegelijk aan kunnen bieden. Zo is er voor iedereen iets leuks te doen!

Activiteiten bedrijfsfeest

Klik hier voor een overzicht van alle schietactiviteiten

Klik hier voor een overzicht van alle teambuilding en adventure activiteiten

Klik hier voor een overzicht van alle golfactiviteiten

Een middagprogramma bestaande uit activiteiten, een compleet verzorgde dag met lunch, borrel en diner of zelfs een bedrijfsfeest met overnachting in ons hotel. Wij helpen jullie bedrijfsfeest tot een succes worden. De ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’. Om een beeld te schetsen van de mogelijke programma’s, hebben wij vast een aantal suggesties gedaan.

Klik hier voor een overzicht van onze arrangementen.

Had je toch iets anders in gedachten? Ook dat is geen punt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte voor bedrijfsfeest aanvragen

Wat de reden voor het bedrijfsfeest ook mag zijn, wij helpen je graag. Een jubileum, afscheid van gewaardeerde collega of gewoon een gezellig samenzijn, er is voor iedere gelegenheid een fantastisch programma samen te stellen. Heb je een beperkt budget of mag het ‘over the top’? Wij helpen je graag met het samenstellen van een feestelijk programma voor een bedrijfsfeest. Als je eens wilt komen kijken, kan dit natuurlijk. Wij zorgen dat je je direct thuis voelt op onze locatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier,  bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Snel naar boven