Congrescentrum Flevoland

Congrescentrum Dorhout Mees ligt in het hart van Flevoland, op 10 minuten van Lelystad en Dronten.. Nabij het Harderbos en gelegen aan het Veluwemeer, bevind je je op één van de mooiste plekken van Nederland. Het congrescentrum van Dorhout Mees heeft alle ingrediënten om jouw event tot een groot succes te maken.

Acht zalen met ruimte voor meer dan 900 personen, voldoende gratis parkeerplaatsen en zelfs en luxueus hotel met 42 kamers.  Ook qua catering is er in onze restaurants meer dan voldoende keuze. Ontvangst, lunch, borrel en diner… Wij helpen je graag met de invulling van het evenement.

Congrescentrum Flevoland

Een belangrijke vergadering, de lancering van een nieuw product, een inspirerende workshop of een gezellig (thema)feest… Wij zijn overal op voorbereid. De sfeer in onze zalen is landelijk, comfortabel en vooral weldadig. De enorme lichtinval, de openhaard, de prachtige natuurfoto’s die de muren prijken… Alles spreekt een bepaalde rust en onbezorgdheid uit.

Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren. Informeer bij onze afdeling reserveringen naar de mogelijkheden.

Snel naar boven