COVID-19

Allereerst willen wij u informeren dat Dorhout Mees de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit geeft. De maatregelen en adviezen vanuit het RIVM volgen wij nauwkeurig op. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag bekeken en indien nodig aangepast.

COVID-19 Maatregelen Dorhout Mees

Op iedere afdeling hanteren wij looproutes, bieden wij desinfectie middelen aan, en vragen wij u om de betaling per pin of creditcard te voldoen. De openbare ruimtes en alle contact punten worden periodiek schoongemaakt en gedesinfecteerd. Heeft u gezondheidsklachten? Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven en uw reservering te verplaatsen naar een andere dag. Hieronder treft u een korte samenvatting van de werkwijze welke wij per afdeling hanteren.

Hotel

Bij aankomst in het hotel treft u de mogelijkheid aan om voor het inchecken uw handen te desinfecteren. Bij de receptie zal de medewerker u verdere informatie geven over de werkwijze in het hotel. Tijdens uw verblijf word uw kamer dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast willen wij u vragen om de aangegeven looproutes te hanteren en de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Heeft u vragen over de maatregelen tijdens uw verblijf? Stelt u deze gerust aan de medewerker en wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf bij ons.

Het ontbijtbuffet bieden wij aan in verschillende tijdzones. Deze tijden ontvangt u bij het inchecken en wij vragen u vriendelijk om het gewenste tijdstip aan ons door te geven. Dit zorgt ervoor dat wij het aantal personen per moment kunnen bepalen om drukte te voorkomen.

Onze sauna/solarium ruimte is voorlopig gesloten.

Schietbaan

Het maken van een reservering is ten alle tijden verplicht. Tenzij u voor de jachtopleiding, vanuit een schietvereniging of voor het buks inschieten komt. Bij aankomst kunt u zich melden bij het restaurant (de buitenbar). Nadat u zich heeft aangemeld word u opgehaald door de instructeur. De instructeur geeft u verdere instructies over de werkwijze op de schietbaan. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk rechts aan te houden op de paden en de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Als laatste willen wij u vragen om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn en wanneer mogelijk uw eigen gehoorbescherming en bril mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat u veilig een gezellige dag kunt hebben op onze schietbaan, tot snel!

Restaurant

Om een tafel te reserveren in ons restaurant vragen wij u ten alle tijden een reservering te maken hiervoor en het juiste tijdstip door te geven. Wij beschikken over een full-service terras waar wij u ook willen vragen om te reserveren en een take-away terras, hiervoor hoeft u niet te reserveren. Bij het restaurant treft u de looproute aan welke u dient te volgen en ontvangt u verdere instructies van onze collega’s. Wij serveren uw drankje en/of gerecht volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor de lunch is het ook mogelijk om een goed gevuld lunchpakket mee te nemen voor tijdens uw wandeling of fietstocht in de prachtige polder. Tijdens uw verblijf in het restaurant kunt u uiteraard bij de medewerker terecht voor al uw vragen en zullen zij ook de instructies aan u uitleggen. Tot ziens in ons mooie (veilige) en heerlijke restaurant!

Golfbaan

Voor de golfbaan vragen wij u vriendelijk om ten alle tijden de starttijd te reserveren. Voor het aanmelden van uw reservering kunt u zich melden bij het restaurant (buitenbar). Hier treft u de verdere aanwijzingen aan van de looproutes en de maatregelen welke worden getroffen op onze golfbaan. bij de buitenbar kunt u ook een drankje/snack “to go” bestellen. Wenst u gebruik te maken van onze driving range? In het restaurant kunt u de golfballen verkrijgen om af te slaan op de driving range. De medewerker geeft u instructies en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zien u snel op onze prachtige golfbaan!

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen? Laat het ons weten en vul hieronder uw vraag in, wij beantwoorden deze graag voor u!. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken iedere dag van 07.00 uur tot 23.00 uur op het nummer 0321-331138.

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatregelen

Snel naar boven