COVID-19

Allereerst willen wij u informeren dat Dorhout Mees de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit geeft. De maatregelen en adviezen vanuit het RIVM volgen wij nauwkeurig op. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag bekeken en indien nodig aangepast.

COVID-19 Maatregelen Dorhout Mees

Op iedere afdeling hanteren wij looproutes, bieden wij desinfectie middelen aan, en vragen wij u om de betaling per pin of creditcard te voldoen. In alle publieke ruimtes is vanaf donderdag 15 oktober 2020 een mondkapje verplicht met uitzondering van kinderen onder de 13 jaar! Wij vragen u om de 1,5 meter afstand te waarborgen op onze locatie tenzij u behoort tot één huishouden of de persoon 13 jaar of jonger is. De openbare ruimtes en alle contact punten worden periodiek schoongemaakt en gedesinfecteerd. Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven en uw reservering te verplaatsen naar een andere dag. Hieronder treft u een korte samenvatting van de werkwijze welke wij per afdeling hanteren.

Hotel

Bij aankomst in het hotel treft u de mogelijkheid aan om voor het inchecken uw handen te desinfecteren. Bij de receptie zal de medewerker u verdere informatie geven over de werkwijze in het hotel. Tijdens uw verblijf wordt uw kamer dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast willen wij u vragen om de aangegeven looproutes te hanteren en de 1,5 meter afstand in acht te nemen tenzij u tot één huishouden behoort of de persoon 13 jaar of jonger is. Ook vragen wij u om in de publieke ruimtes een mondkapje te dragen tenzij u plaats neemt en de persoon 13 jaar of jonger is. Het ontbijt, de lunch en het diner is op onze locatie mogelijk. Voor de lunch bieden wij u een lunchpakket aan. Voor het ontbijt, de lunch of het diner dient u te reserveren bij aankomst. Uitleg hierover wordt gegeven bij aankomst door de receptie medewerker. Heeft u vragen over de maatregelen tijdens uw verblijf? Stelt u deze gerust aan de medewerker en wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf bij ons.

Onze sauna/solarium ruimte is geopend op reservering.

Schietbaan

Het maken van een reservering is ten alle tijden verplicht. Ook als u voor de jachtopleiding, vanuit een schietvereniging of voor het buks inschieten komt. Bij aankomst kunt u zich melden in het restaurant. Let op, in de publieke ruimtes is een mondkapje verplicht. Nadat u zich heeft aangemeld word u opgehaald door de instructeur. De instructeur geeft u verdere instructies over de werkwijze op de schietbaan. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk rechts aan te houden op de paden en de 1,5 meter afstand in acht te nemen tenzij u tot één huishouden behoort of wanneer de persoon 13 jaar of jonger is. De groepsgrootte is op dit moment 4 personen per gezelschap. Als laatste willen wij u vragen om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn en wanneer mogelijk uw eigen gehoorbescherming en bril mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat u veilig een gezellige dag kunt hebben op onze schietbaan, tot snel!

Restaurant

Ons restaurant is gesloten, met uitzondering voor onze hotelgasten. Gasten welke in ons hotel verblijven dienen een reservering te maken bij aankomst in het hotel. De openingstijden van het restaurant is van 18.00 tot 21.00 uur voor onze hotelgasten. Na 20.00 uur mogen wij geen alcohol meer schenken aan u.

Golfbaan

Voor de golfbaan vragen wij u vriendelijk om ten alle tijden de starttijd te reserveren. Voor het aanmelden van uw reservering kunt u zich melden bij het restaurant. Hier treft u de verdere aanwijzingen aan van de looproutes en de maatregelen welke worden getroffen op onze golfbaan. Het mondkapje is verplicht in de publieke ruimtes tenzij de persoon 13 jaar of jonger is. Wenst u gebruik te maken van onze driving range? In het restaurant kunt u zich daarvoor melden. De medewerker geeft u instructies en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. De maximale groepsgrootte is op dit moment 4 personen per gezelschap. Wij zien u snel op onze prachtige golfbaan!

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen? Laat het ons weten en vul hieronder uw vraag in, wij beantwoorden deze graag voor u!. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken iedere dag van 07.00 uur tot 23.00 uur op het nummer 0321-331138.

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatregelen

Snel naar boven