COVID-19

Allereerst willen wij u informeren dat Dorhout Mees de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit geeft. De maatregelen en adviezen vanuit het RIVM volgen wij nauwkeurig op. Protocollen en dagelijkse handelingen worden per dag bekeken en indien nodig aangepast.

COVID-19 Maatregelen Dorhout Mees

Op iedere afdeling hanteren wij looproutes, bieden wij desinfectie middelen aan, en vragen wij u om de betaling per pin of creditcard te voldoen. De publieke ruimtes zijn op dit moment gesloten. Wij vragen u om de 1,5 meter afstand te waarborgen op onze locatie tenzij u behoort tot één huishouden of de persoon 13 jaar of jonger is. De openbare ruimtes en alle contact punten worden periodiek schoongemaakt en gedesinfecteerd. Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven en uw reservering te verplaatsen naar een andere dag. Hieronder treft u een korte samenvatting van de werkwijze welke wij per afdeling hanteren.

Hotel

Bij aankomst in het hotel treft u de mogelijkheid aan om voor het inchecken uw handen te desinfecteren. Bij de receptie zal de medewerker u verdere informatie geven over de werkwijze in het hotel. Tijdens uw verblijf wordt uw kamer dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast willen wij u vragen om de aangegeven looproutes te hanteren en de 1,5 meter afstand te waarborgen tenzij u tot één huishouden behoort of de persoon 13 jaar of jonger is. Ook vragen wij u om in de publieke ruimtes een mondkapje te dragen tenzij u plaats neemt en de persoon 13 jaar of jonger is. Het ontbijt, de lunch en het diner is bij ons mogelijk op een aangepaste manier. Het ontbijt en het diner wordt op uw kamer verzorgd. Meer informatie hierover ontvangt u bij aankomst. Voor de lunch verzorgen wij een lunchpakketje. Heeft u vragen over de maatregelen tijdens uw verblijf? Stelt u deze gerust aan de medewerker en wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf bij ons.

Onze sauna/solarium ruimte is gesloten.

Schietbaan

Het maken van een reservering is ten alle tijden verplicht. Ook als u voor de Jachtopleiding, vanuit een schietverenigingen of voor het buks inschieten komt. Bij aankomst kunt u zich melden in het restaurant. Let op, in de publieke ruimtes is een mondkapje verplicht. Nadat u zich heeft aangemeld wordt u opgehaald door de instructeur. De instructeur geeft u verdere instructies over de maatregelen op onze schietbaan. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk rechts aan te houden op de paden en de 1,5 meter afstand in acht te nemen tenzij u tot één huishouden behoort of wanneer de persoon 13 jaar of jonger is. Als laatste willen wij u vragen om 5 minuten van te voren aanwezig te zijn en wanneer mogelijk uw eigen gehoorbescherming en bril mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat u veilig een gezellige dag kunt hebben op onze schietbaan, tot snel!

 

Het recreatief schieten is weer mogelijk vanaf 28 april 2021!

 

Restaurant

Het restaurant is gesloten.

Golfbaan

Voor de golfbaan vragen wij u vriendelijk om ten alle tijden de starttijd te reserveren. Voor het aanmelden van uw reservering kunt u zich melden in ons hotel. Hier treft u de verdere aanwijzingen aan van de looproutes en de maatregelen welke worden getroffen op onze golfbaan. Wij vragen u om de 1,5 meter afstand te waarborgen mits u uit één huishouden komt en de persoon 13 jaar of jonger is. Het mondkapje is verplicht in de publieke ruimtes tenzij de persoon 13 jaar of jonger is. Wenst u gebruik te maken van onze driving range? Meldt u zich ook in ons hotel. De medewerker geeft u instructies en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zien u snel op onze prachtige golfbaan!

Heeft u vragen over de bovenstaande maatregelen? Laat het ons weten en vul hieronder uw vraag in, wij beantwoorden deze graag voor u!. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur op het nummer 0321-331138.

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatregelen

Snel naar boven