Evenementenpagina

Enkele bedrijven die u voor zijn gegaan

Afas Software

AFAS

De Back 2 Basic dagen waren top geregeld! alles tot in de puntjes was TOP!

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten

Afas Software is een van de meest vooraanstaande software leveranciers van Nederland. Afas was op zoek naar een goede evenementen locatie voor hun evenement. Dorhout Mees voldeed aan alle verwachtingen.

“Dorhout Mees heeft onze verwachtingen overtroffen; werkelijk niets was te veel”

De dag stond in het teken van teambuilding en gezellig samenzijn. Onze drivingrange werd omgebouwd tot camping, het terras tot festivalterrein en over het gehele terrein waren foodstands te vinden.

New Holland

Voor onze ‘Legendary Days’ waren wij op zoek naar een locatie met veel oppervlakte. Diverse demo’s met traktoren waren onderdeel van het programma evenals een echt ‘foodcourt’.

“Dorhout Mees is een unieke locatie; daar zijn er maar weinig van in Nederland”


Het gehele terrein van Dorhout Mees stond vol met traktoren en landbouwvoertuigen. De driving range werd gebruikt voor diverse demo’s en het festival terrein was het middelpunt van het gezellig samenzijn van klanten van New Holland.

New Holland

Wat een onvergetelijke dagen...

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten

Onze aanpak

Wij proberen voor iedere klant een uniek programma te creeeren. Door gestructureerd te werk te gaan doen wij er alles aan om de klant vooral te laten genieten van zijn of haar evenement.

Onze aanpak is hierin uniek:


Fase 1:

U heeft de aanvraag bij ons gedaan en wij gaan met ons event team een eerste opzet maken om te presenteren bij u op locatie! Wij hopen dat u alvast een beleving creëert van alle ideeën die wij hebben voor jullie unieke event! Na onze presentatie nemen wij alle details en aanvullende wensen door en gaan wij hier samen verder op in om eventuele aanpassingen te doen waar nodig.

Fase 2:

Jullie komen langs bij ons op locatie om de locatie te zien, wij kunnen alle mogelijkheden laten zien zodat er een totaal beeld komt van onze locatie Dorhout Mees. Onze aangepast presentatie/offerte presenteren wij, zodat er uiteindelijk een definitief voorstel gemaakt kan worden. Wij denken aan alles en ontzorgen jullie volledig! Van uitnodiging voor de medewerkers, het boeken van een fotograaf, naar aanmeldingen beheren tot aan het sturen van reminders.

Fase 3:

Het voorstel is akkoord bevonden de voorbereidingen gaan starten! Wij houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Er is nauw contact met elkaar zodat jullie helemaal mee gaan in de voorbereidingen van het event! Er volgt een draaiboek, zodat alles bekend is en iedereen weet wat er te wachten staat en wat er gaat gebeuren. 2 weken voor aanvang komen wij nog een keer langs op kantoor of jullie bij ons op locatie om alles nog één keer persoonlijk door te nemen.

Fase 4:

De grote dag is begonnen! Iedereen heeft er zin in en is er helemaal klaar voor het fantastische event dat neer gezet gaat worden. We gaan er alles aan doen om er een onvergetelijk event van te maken. De dag na het event nemen wij contact met elkaar op om alles door te nemen en terug te koppelen. Wij kijken terug op een geslaagd event, de herinerringen blijven, gelukkig zijn de foto’s er zodat we dit altijd nog terug kunnen zien. Tot volgend jaar?

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michelle

Ik help u graag met het samenstellen van uw evenement!

Stelde samen

OutdoorGroepenCulinairOvernachten

Snel naar boven