
Verras je vader met het lekkerste stuk vlees van Nederland!
Van 17.00 uur
Bij Restaurant Dorhout Mees
Vanaf €29,50
Vaderdag zal nooit meer hetzelfde zijn, want chef-kok Marcel Visser organiseert een SuperSteakSunday!
Hij selecteert de meest malse delen uit een enorm aanbod van echte vleeskoeien. Alleen het beste is goed genoeg voor SuperSteakSunday. Het vlees moet niet alleen mooi mals zijn en mooi dooraderd zijn, het moet ook perfect gerijpt zijn. Iedere steak heeft maar één moment waarop hij ultiem smaakt, en dat moment moet op onze zondag vallen. Dan krijgt het vlees een plaats op een rijk gevulde Steak BBQ en is de keuze aan u.
Met vakkundig advies van onze chef maakt u namelijk zelf een keus uit het mooie aanbod, dat wij 'rare', 'medium' of 'well done'' zullen bereiden. Uiteraard serveren we de steaks vervolgens met een uitgebreide garnituur en een passende saus. Keuze uit: Tournedos, Tomahawk steak, T-bone en Ribeye.