Hotel Lelystad Airport

Hotel Lelystad Airport? Hotel Dorhout Mees ligt op 5 minuten van Lelystad Airport. Nabij het Veluwemeer en de omliggende dorpjes  bevind je je op één van de gezelligste plekken van Nederland.  In de regio zijn tal van recreatieve mogelijkheden voor jong en oud.

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Niet voor niets hebben wij Hotel Lelystad Airport zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak te stellen en verwennen. De royale, luxe hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex… je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Hotel Lelystad Airport

Zoek je één overnachting of ben je misschien op zoek naar een langer verblijf in een hotel bij Lelystad Airport? Verblijf dan in hotel Dorhout Mees! Ons hotel is uitgerust met 24 ‘Comfort’ kamers, 16 ‘DeLuxe’ kamers en 2 ‘DeLuxe’ kamers met balkon. Hotel Dorhout Mees is voorzien van alle nodige faciliteiten:

  • flat screen TV’s;
  • sauna;
  • fietsverhuur;
  • gratis WiFi;
  • gratis parkeren.

In ons restaurant op ons complex kun je geweldig eten. Vooral de wildgerechten zijn een absolute aanrader! Liefhebbers van de golf sport kunnen bij ons hun hart ophalen. Gelegen aan één van de grootste golfbanen van Nederland, kun je met een GVB altijd een balletje slaan. Op vijf minuten van het hotel vind je Walibi Holland en het Dolfinarium.

Lees meer!

Laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Snel naar boven