Lidmaatschap

Te midden van een fraaie landschap. Op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Tot voor enige jaren nog het domein van vee en bieten ligt één van Nederlands snelst groeiende golfclubs. Nadat enkele tientallen golfers regelmatig op onze toenmalige 9 holes golfbaan speelden is Golfblub Dorhout Mees sinds 4 januari 1995 een feit. De Nederlandse Golffederatie kende ons in 1999 de B-status toe. In 2003 zelfs de A-status.

Inmiddels organiseert Golfclub Dorhout Mees jaarlijks tientallen wedstrijden. Én groeiden we uit naar een golfcomplex met 54 holes. Al deze afwisselende holes, onder permanente invloed van de elementen, vormen een uitdaging voor de ware golfliefhebber. Geniet hier van een goede sfeer en gezelligheid in combinatie met ontspanning en recreatief de golfsport beoefenen. Met die uitgangspunten werd de club destijds opgericht. Die wij én onze leden nog steeds volop nastreven.

Informeer in het Golfcafé naar de mogelijkheden om deelgenoot te worden van deze ervaring, door lid te worden van de Golfclub Dorhout Mees.

 

Lidmaatschap Golfclub Dorhout Mees


Golfjaarkaart (tot en met 31-12-2019) en gebruik van de volgende faciliteiten:

 • driving range
 • putting- en chipping green
 • oefen bunker
 • 36-holes baan (A-status)
 • 9-holes par 3 baan

Inclusief lidmaatschap golfclub Dorhout Mees en de Nederlands Golf Federatie. Ook bestaat er een unieke hospitality regeling met omliggende polderbanen!

Kosten per persoon per jaar € 1050,00

 

Kies het golfabonnement dat bij u past!


Al een abonnement vanaf € 50,00!

Dorhout Mees introduceert een nieuwe abonnementenstructuur waarbij  je  ‘maximale keuzevrijheid’ hebt. Je kunt nu zelf kiezen welk abonnement precies bij u past.

Via enkele eenvoudige stappen  op onze website stel je nu zelf een abonnement samen dat precies bij jouw eigen gebruik past. Of je nu dagelijks of af en toe wilt golfen, alleen 9 holes of juist wilt combineren met 18 holes, competitief of sociaal, voor iedere golfer biedt Dorhout Mees een geschikt abonnement.

Abonnementen

Maak met een abonnement naar keuze gebruik van de 36-holes golfbaan en alle oefenfaciliteiten. Je kunt  daarbij  gebruik maken van interessante kortingen op alle  Blue Green banen in Europa  én je kunt spelen op verschillende polderbanen  in de regio Flevoland tegen gereduceerd tarief. De abonnementen kun je samenstellen op basis van jouw eigen speelfrequentie. Je betaalt dus naar het aantal keer dat je speelt tegen een tarief dat jij zelf kiest. De looptijd van het abonnement is 12 maanden.

Credits

Door een keuze te maken uit de verschillende basistarieven wordt het speelrecht op maat  berekend. Je kiest dan op basis van jouw eigen speelfrequentie een aantal ‘credits’ die je altijd tegen hetzelfde tarief kunt opwaarderen.  De credits koop je vooraf per 5 stuks. Bijkopen van credits kan altijd gedurende de looptijd van het abonnement.

Uitbreidingen

Naast diverse golfmogelijkheden bij Dorhout Mees én in de omgeving kun je jouw abonnement uitbreiden met verschillende opties. Kies voor een lidmaatschap van de golfclub om mee te doen met clubwedstrijden of voor een handicapregistratie module, word lid van de golfacademy om uw golfvaardigheden te verbeteren en profiteer van kortingen op lesproducten en in de golfshop.

Geen langlopend lidmaatschap maar een persoonlijke match die precies bij je past!

Klik hier voor een korte uitleg.

Probeer het zelf!

 

Registratie kaarthouders:


Handicap registratie (van 01-01-2019 t/m 31-12-2019), inclusief
NGF-lidmaatschap, ontvangst GOLF-journaal en Dorhout Mees News, € 5,00 korting op het reguliere 9 holes greenfee tarief en € 10,00 korting op het reguliere 18-holes greenfee tarief bij Dorhout Mees.

Kosten per persoon per jaar € 75,00

 

Juniorlidmaatschap (19 t/m 25 jaar):


Golfjaarkaart (tot en met 31-12-2019) en gebruik van de volgende faciliteiten:

 • driving range
 • putting- en chipping green
 • oefen bunker
 • 36-holes baan (A-status)
 • 9-holes par 3 baan.

Inclusief lidmaatschap golfclub Dorhout Mees en de Nederlands Golf Federatie.

Kosten per persoon per jaar € 497,50

 

Jeugdlidmaatschap:


Golfjaarkaart (tot en met 31-12-2019) en gebruik van de volgende faciliteiten:

 • driving range
 • putting- en chipping green
 • oefen bunker
 • 36-holes baan (A-status)
 • 9-holes par 3 baan

Inclusief lidmaatschap golfclub Dorhout Mees en de Nederlands Golf Federatie

 • t/m 12 jaar – € 120,00 per persoon per jaar
 • t/m 16 jaar – € 170,00 per persoon per jaar
 • t/m 18 jaar – € 300,00 per persoon per jaar 

Klik hier voor meer informatie over het jeugdlidmaatschap en lessen voor de jeugd.

 

 Bedrijfslidmaatschap


Dorhout Mees is de ideale ontmoetingsplek voor zakenrelaties. Eerst kun je een partij golf spelen op een van de polderbanen in een natuurlijke omgeving met veel waterpartijen. Daarna kun je samen met je zakenrelaties plezierig samenzijn on de gezellige ambiance van het clubhuis of lekker Bourgondisch eten in het stijlvolle restaurant. Bovendien zijn er bij Dorhout Mees volop mogelijkheden om jouw bedrijf te profileren.

Van workshops, de lancering van een nieuw product of het organiseren van een grote themabijeenkomst tot de sponsoring van een eigen golftoernooi, de par 3-course, de driving range of een van de holes. Als bedrijfslid van Dorhout Mees wordt je bovendien uitgenodigd voor het jaarlijkse sponsorfeest.
Klik hier voor de site van Business Club Dorhout Mees

 

Golfbanen


Dorhout Mees beschikt over diverse typen golfbanen met inmiddels 54 holes voor verschillende spelniveaus:

 • 36-holes lussen course (4 lussen van 9-holes) rood, wit, blauw en oranje, allen A-status
 •  9-holes par 3 recreatiebaan

Voor het spelen op rood, wit en blauw is een geldig GVB verplicht. Voor het spelen op oranje (tevens examenbaan) is een schriftelijke permissie vereist van een golfprofessional. Voor het spelen op de recreatieve par 3 course gelden geen verplichtingen.

Laat ons u terugbellen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Snel naar boven